Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 400 g |
brambory | 400 g |
cibule | 1 ks |
slanina (špek) | 50 g |
škvarky | 1 lžíce |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | špetka |
sůl | 1 lžička |
kysaná smetana | 3 lžíce |
Postup: Smícháme všechny suroviny v těsto (ořechy dávám jaké zrovna mám, lískáče, někdy... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: SurovinyPředvařený hráchmouka a sádlo (příp. jiný tuk) na jíšku1 stroužek... zobrazit recept
Postup: Bůček nakrojíme na plátky, prosolíme, potřeme grilovacím kořením , kmínem a... zobrazit recept
Postup: Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla,... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...