Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 400 g |
brambory | 400 g |
cibule | 1 ks |
slanina (špek) | 50 g |
škvarky | 1 lžíce |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | špetka |
sůl | 1 lžička |
kysaná smetana | 3 lžíce |
Postup: Rajčata nakrájíme na malinké kostičky, dáme do misky, osolíme, opepříme a... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme plechovku mungo klíčků,... zobrazit recept
Postup: Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni asi 15 minut. pak hrnec z vodní lázně... zobrazit recept
Postup: Obě mouky prosijeme na vál, přidáme cukr, nastrouhanou citronovou kůru a trochu... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
F-club je nekuřácké společenské a rehabilitační centrum v Ostravě-Mariánských...