Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové koleno | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
cibule | 1 ks |
růžičková kapusta | 100 g |
mléko | 150 ml |
hladká mouka | 1 lžička |
žloutek | 1 ks |
petrželka | |
pepř celý | 3 kuličky |
nové koření | 3 kuličky |
sůl | |
kroupy | 150 g |
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Na vál nasypeme hladkou... zobrazit recept
Postup: Hrách zalijeme vodou tak, aby byl ponořený a necháme přes noc nabobtnat.... zobrazit recept
Postup: Mandle povaříme ve vroucí vodě cca minutu a ještě horké oloupeme. Když... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, krupici,... zobrazit recept
Postup: Broskve omyjeme a vypeckujeme. Nakrájíme na menší kousky, dáme do většího... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek