Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso | 250 g |
brambory | 3 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
bílé zelí | 1/4 ks |
sterilizovaný hrášek | 2 lžíce |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
kmín | 1 lžička |
cibule | 1 ks |
olej | |
sůl |
Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibulku, přidáme očištěné a nakrájené... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy uvaříme v osolené vodě doměkka - na jeden čtvrtlitrový hrnek... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme pod tekoucí studenou vodou od slizu, případně šupin (ostrým... zobrazit recept
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...