Název | Množství a jednotka |
---|---|
špenátový protlak | 1 ks |
brambory | 3 ks |
cibule | 1/2 ks |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
vejce | 2 ks |
sůl | |
bujón |
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé kapky). Slijeme... zobrazit recept
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Postup: Z telecí kýty pomocí ostrého nože vytvoříme plát - maso rozřízneme napříč, ale... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...