Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole | 300 g |
sušené švestky | 150 g |
brambory | 3 ks |
cibule | 1/2 ks |
zakysaná smetana | 1 ks |
mléko | 250 ml |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
ocet |
Postup: Králíka naporcujeme osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do pekáče dáme máslo,... zobrazit recept
Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept
Postup: Mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme 2 vajíčka, přidáme půl lžičky... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě se lžící olivového oleje. Cuketu nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...