Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 600 g |
slanina (špek) | 100 g |
cibule | 2 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
rajčatový protlak bez konzervantů | 5 lžic |
olej na smažení | |
sůl | |
pepř | |
čabajská klobása | 1 ks |
Postup: Kapustu očistíme, nakrájíme nadrobno a povaříme v mírně osolené vodě 5 minut.... zobrazit recept
Postup: Na lžíci másla necháme zpěnit najemno nasekaný česnek, přidáme baby špenát a... zobrazit recept
Postup: Jogurty smícháme se zakysanou smetanou, lžící moučkového cukru a s ušlehanou... zobrazit recept
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku. Na pánev dáme sádlo a osmažíme jemně... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...