Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý hrách | 250 g |
klobása | 1 ks |
česnek | 6 stroužků |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
majoránka | |
pepř | |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Dýni očistíme, lžící vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a společně s... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky, vodu ze zelí slijeme do misky, ve které... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrojíme napůl. Opatrně vyjmeme žloutky,... zobrazit recept
Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...