Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová plec | 500 g |
velká cibule | 3 ks |
kysané zelí | 500 g |
brambory | 4 ks |
smetana 12% | 1 ks |
sádlo | 50 g |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
mírně pálivá paprika | 1 lžička |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
drcený kmín |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
chleba
Upravit ingredienci: chleba
|
Postup: Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme, nakrájíme a dáme do mísy. Přidáme cizrnu - vařenou nebo... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Postup: Koupíme si asi 5 kg nakládaček okurek, namočíme je do vody , kartáčkem očistíme... zobrazit recept
Postup: Krůtí maso nakrájené na nudličky orestujeme na oleji, přidáme nahrubo... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek