Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová plec | 500 g |
velká cibule | 3 ks |
kysané zelí | 500 g |
brambory | 4 ks |
smetana 12% | 1 ks |
sádlo | 50 g |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
mírně pálivá paprika | 1 lžička |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
drcený kmín |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
chleba
Upravit ingredienci: chleba
|
Postup: Tvaroh smícháme v míse s vajíčky a špetkou soli, přidáme krupici, strouhanku,... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, jamile začne zlátnout, přidáme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept
Postup: Líčka očistíme, odstraníme největší kusy blan a naporcujeme na menší části -... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a maso na menší kostky. Na sádle opečeme cibuli... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...