Název | Množství a jednotka |
---|---|
tuk a mouka na vymazání formy | |
polohrubá mouka | 200 g |
moučkový cukr | 200 g |
vejce | 4 ks |
kakao | 50 g |
olej | 50 ml |
Čokoládová hořká poleva |
Náplň:
Název | Množství a jednotka |
---|---|
banány
Upravit ingredienci: banány
|
4 ks |
smetana ke šlehání
Upravit ingredienci: smetana ke šlehání
|
500 ml |
moučkový cukr
Upravit ingredienci: moučkový cukr
|
150 g |
kakao
Upravit ingredienci: kakao
|
100 g |
želatinový ztužovač
Upravit ingredienci: želatinový ztužovač
|
1 ks |
Postup: Rozinky si namočíme předem alespoň na hodinu do dvou lžic rumu, sem tam je... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák rozmačkáme vidličkou, přidáme vajíčko, nadrobno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby... zobrazit recept
Postup: Máslo roztopíme, smícháme cukr, žloutky, tvaroh, máslo a krupičku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Tvaroh zředíme kapkou mléka a smícháme s 1 lžící... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...