Název | Množství a jednotka |
---|---|
tuk a mouka na vymazání formy | |
polohrubá mouka | 200 g |
moučkový cukr | 200 g |
vejce | 4 ks |
kakao | 50 g |
olej | 50 ml |
Čokoládová hořká poleva |
Náplň:
Název | Množství a jednotka |
---|---|
banány
Upravit ingredienci: banány
|
4 ks |
smetana ke šlehání
Upravit ingredienci: smetana ke šlehání
|
500 ml |
moučkový cukr
Upravit ingredienci: moučkový cukr
|
150 g |
kakao
Upravit ingredienci: kakao
|
100 g |
želatinový ztužovač
Upravit ingredienci: želatinový ztužovač
|
1 ks |
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Filé z tresky necháme povolit, zalijeme litrem studené vody, přidáme nové... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem v dostatečném množství vody (1 1/2 litru) do... zobrazit recept
Postup: Cibuli a špek nakrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Přidáme nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Cibuli a špek nakrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Přidáme nakrájenou... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...