Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 400 g |
pomeranč | 1 ks |
pomerančová marmeláda | 2 lžíce |
hladká mouka | |
pepř | |
med | 1 lžíce |
sůl | |
olivový olej | 1-2 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
Postup: Utřeme máslo s cukrem, vanilkovým cukrem a tvarohem. Můžeme ochutit rumem.... zobrazit recept
Postup: Polovinu středně velkého celeru a 2 menší jablka oloupeme a nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si nasucho opražíme hladkou mouku, budeme potřebovat 2 lžíce.... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku si rozpustíme máslo. Smícháme mléko s vejci, moukou, špetkou soli a... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek