Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso libové | 4 plátek |
hrášek a mrkev | 1 sáček |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | cca 1/2 lžičky |
pepř celý | 6 kuliček |
nové koření | 3 kuličky |
muškátový květ | 1 menší špet |
mouka | 2 lžíce |
mléko | cca 1/4 litr |
vlažná voda | dle potřeb |
mrazená zelenina (mrkev, hrášek, kukuřice
Postup: Vejce s cukrem ušleháme elektrickým šlehačem do pěny. Postupně přidáváme a... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme, odkrojíme nožičky / ty můžeme použít do polévky/ a obalíme v... zobrazit recept
Postup: Z tohoto množství jsou dvě vánočky přes celý plech. Do 1/4 hrnku vlažného mléka... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nasekáme nadrobno. Dáme do mísy.... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...