Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso libové | 4 plátek |
hrášek a mrkev | 1 sáček |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | cca 1/2 lžičky |
pepř celý | 6 kuliček |
nové koření | 3 kuličky |
muškátový květ | 1 menší špet |
mouka | 2 lžíce |
mléko | cca 1/4 litr |
vlažná voda | dle potřeb |
mrazená zelenina (mrkev, hrášek, kukuřice
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a změklým máslem, postupně přidáme ostatní přísady... zobrazit recept
Postup: Sušené houby namočíme do půl litru vody alespoň na dvě hodinky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek