Název | Množství a jednotka |
---|---|
rajčata | 2 kg |
jablka | 200 g |
velká cibule | 1 ks |
cukr krupice | 140 g |
sůl | 1 lžíce |
ocet | 120 ml |
jablečný ocet | 30 ml |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
nové koření | 10 kuliček |
pepř celý | 10 kuliček |
hřebíček | 10 ks |
bobkový list | 3 ks |
feferonka |
Postup: Jahody nakrájíme na kousky a smícháme s bílým smetanovým jogurtem. Můžeme... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Česnek oloupeme a společně s chilli papričkami rozmixujeme na pastu. Pokud máme... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek