Název | Množství a jednotka |
---|---|
okurky nakládačky | 5 kg |
ocet | 1 l |
sůl | 100 g |
cukr krupice | 500 g |
studená voda | 3,3 l |
hořčíčné semínko | |
mrkev | cca 3-5 ks |
křen syrový | 1 ks |
kopr čerstvý | |
nové koření | |
pepř celý | |
bobkový list | |
cibule | |
česnek | |
feferonky |
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept
Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...