Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové sádlo bez kůže | 1 kg |
česnek | 2 stroužky |
petrželka | |
tymián | špetka |
jablko | 1/4 ks |
cibule nebo jarní cibulky | |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Postup: Falešnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky a okraje mírně nařízneme.... zobrazit recept
Postup: Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na jemném (mrkvovém) struhadle.... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nesolíme ani... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...