Název | Množství a jednotka |
---|---|
hrubá mouka | 500 g |
vejce | 1 ks |
mléko | 250 ml |
droždí | 20 g |
starší rohlíky nebo housky | 2-3 ks |
cukr | 1 lžička |
sůl | 1 lžička |
Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, krupici,... zobrazit recept
Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mražené malé krevetky spaříme v cedníku vroucí... zobrazit recept
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...