Název | Množství a jednotka |
---|---|
červená řepa | 4-5 ks |
malá cibule | 1 ks |
pomeranč | 1 ks |
skořice celá | 3 cm |
drcený kmín | 1 lžička |
červený vinný ocet | 2 lžičky |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
sádlo | 1 lžíce |
sůl | |
cukr | |
ocet |
Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky o velikosti cca 5x5 cm. Kousky masa mírně... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido omyjeme, rozpůlíme, lžící vydlabeme semínka a nakrájíme ji na... zobrazit recept
Postup: Máslo (150 g) utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, tvaroh, mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Broskve omyjeme a vypeckujeme. Nakrájíme na menší kousky, dáme do většího... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...