Název | Množství a jednotka |
---|---|
libové hovězí mleté maso | 250 g |
sterilovaná nebo vařená cizrna | 300 g |
cibule | 1 ks |
rajčatový protlak | 1 lžička |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 2-3 stroužky |
masový vývar | 150 ml |
sůl | |
pepř | |
olivový olej |
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept
Postup: Horní krůtí stehno omyjeme, na několika místech prošpikujeme slaninou, ze všech... zobrazit recept
Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...