Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 140 g |
moučkový cukr | 120 g |
máslo | 40 g |
vejce | 1 ks |
med | 1 lžíce |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
vlašské ořechy | 30 g |
mandle loupané | 30 g |
kandované ovoce | 50 g |
kandované třešně | 50 g |
rozinky | 50 g |
rum | 2 lžíce |
Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept
Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...