Název | Množství a jednotka |
---|---|
květák | 1/4 hlávka dle |
tuk | 1 lžička |
mouka | 1 lžička |
čerstvě mletý pepř | 1 špetička |
muškátový květ | 1 špetička |
sůl | dle chuti |
osmažená houska | 1 ks |
vlažná voda | cca 3/4 litr |
Postup: Do mísy nastrouháme nahrubo mortadellu a tvrdý sýr. Přidáme jemně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Květy černého bezu (necháme delší stonek, za který je budeme držet) namočíme na... zobrazit recept
Postup: Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Pak vmícháme mouku s kakaem a práškem do... zobrazit recept
Postup: Tahle omáčka je původně s hovězím masem, ale protože hovězí je drahé, klidně... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...