Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 210 g |
máslo | 140 g |
moučkový cukr | 70 g |
vejce | 1 ks |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
Náplň: | |
loupané NESOLENÉ pistacie | 75 g |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 120 g |
Salko | 3 lžíce |
žloutek | 2 ks |
rum | 3 lžíce |
citronová poleva | |
nasekané nesolené pistácie na ozdobu |
Postup: Nejdříve si nasucho opražíme hladkou mouku, budeme potřebovat 2 lžíce.... zobrazit recept
Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept
Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept
Postup: Na přípravu sekané se obvykle doporučuje míchané vepřové s hovězím masem,... zobrazit recept
Postup: Droždí necháme vzejít v teplém oslazeném mléce.Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...