Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 300 g |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 120 g |
žloutek | 4 ks |
prášek do pečiva | 1/2 bal. |
pikantní marmeláda | |
Náplň: | |
bílek | 4 ks |
moučkový cukr | 200 g |
mleté vlašské ořechy | 200 g |
vanilkový cukr | 1 ks |
nasekané ořechy | |
poleva |
Postup: Křepelky nasolíme, potřeme citronovou šťávou, lehce opepříme hrubě mletým... zobrazit recept
Postup: V míse promícháme zakysané smetany s borůvkami nebo s borůvkovou marmeládou.... zobrazit recept
Postup: Krůtí prso vcelku prošpikujeme slaninou (ostrým tenkým nožem uděláme hlubší... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept
Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...