Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 4 ks |
parmská šunka | 4 plátky |
cibule | 1-2 ks |
jablko | 2 ks |
petrželka | |
kmín | |
citron | 1 ks |
máslo na vymazání | |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
Alobal |
Postup: Čerstvý, opláchnutý kopr drobně nasekáme, dáme do malých skleniček a zalijeme... zobrazit recept
Postup: Suroviny:kysané zelí - cca dvě větší hrstěbrambory - cca 3 velké, jinak... zobrazit recept
Postup: Hladkou mouku, moučkový cukr, mleté ořechy a kakao dáme na vál. Přidáme ostatní... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme, přidáme několik lžiček nakládaného křenu (nebo nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Oloupané mandle, polovinu cukru a kůru z půlky očištěného menšího citrónu... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...