Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 1/2 kg |
sůl | 1 lžička |
olej | 1/2 deci |
žloutek | 2 ks |
mléko | 1/4 litr |
droždí | 1 kostička |
cukr | 1 lžička |
český salám | 40 dkg |
kečup | cca 3 lžíce |
hořčice | 3 lžíce |
sýr eidam cihla 30% | 30 dkg |
rajče | 3 ks větší |
kyselé okurky | 1/2 sklenice |
Postup: Ve větší míse utřeme žloutky se změklým máslem a cukrem, přidáme postupně mouku... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu (může být i pěkná krkovička) naklepu, naříznu na okrajích, aby se... zobrazit recept
Postup: Tvaroh vyšleháme s jogurtem a medem do pěny. Želatinový ztužovač za studena si... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a jemně okořeníme tymiánem. Rajčata spaříme,... zobrazit recept
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...