Název | Množství a jednotka |
---|---|
mrkev | 1 ks |
cibule | 1 ks |
petržel - kořen | 1/2 ks |
celer bulvový | 1 menší plát |
kapusta hlávková | 1/8 malé hlávk |
hovězí žebra s kostí | 1 ks - harfa |
sůl | 1 lžíce- rov |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse šleháme elektrickým šlehačem celá vejce s dvěma lžícemi vroucí... zobrazit recept
Postup: Na 1 lžíci másla zpěníme cibulku, přidáme mražený (nebo čerstvý nakrájený... zobrazit recept
Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky zlehka naklepeme, osolíme (se solí opatrně, šunka je dost... zobrazit recept
Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...