Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý nebo zelený hrách | dvě hrsti |
prolisovaný česnek | 1 stroužek |
jíška | |
celerová nať | |
sůl | |
majoránka | |
majoránka | 1 hrstička |
majoránka | 1 hrstička |
majoránka | lžička |
Postup: Chobotničky rozmrazíme (předpokládám, že v našich podmínkách čerstvé moc... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, ze všech stran osolíme a necháme odležet.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle necháme zpěnit cibuli... zobrazit recept
Postup: Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo... zobrazit recept
Postup: Z tekuté šlehačky, cukru, másla, polohrubé mouky a vanilkového cukru svaříme... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...