Název | Množství a jednotka |
---|---|
zelí bílé | 1/2 hlávky |
velká mrkev | 1-2 ks |
malá cibule | 1 ks |
sůl | 1 lžička |
moučkový cukr | 2 lžíce |
ocet | 3 lžíce |
olej | 2 lžíce |
majonéza | |
podmáslí |
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Postup: Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a dusíme na tuku. Do hrnce dáme lžíci... zobrazit recept
Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept
Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Máslo (150 g) utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, tvaroh, mouku s práškem do... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...