Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí maso | 500 g |
velká cibule | 1 ks |
barevné fazole | 1 hrst |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
celer | 1/2 ks |
brambory | 500 g |
pórek | 1 ks |
masový vývar | 1 l |
snítka tymiánu | 5 ks |
muškátový oříšek | špetka |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
sůl | |
olej |
Postup: Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sušené houby (sušených dáme tak... zobrazit recept
Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept
Postup: 2 středně velké batáty a 2 mrkve oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme... zobrazit recept
Postup: Pstruhy si omyjeme, osušíme , nasolíme a necháme odležet. Žampiony oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Velkou hrst medvědího česneku, lžíci petrželky, 2 stroužky česneku, lžíci... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek