Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 280 g |
moučkový cukr | 200 g |
máslo | 200 g |
vejce | 3 ks |
tvaroh | 1 ks |
prášek do pečiva | 1 ks |
vanilka | |
sůl | špetka |
citronová kůra | 1 lžička |
rum | 2 lžíce |
rozinky | |
nasekané ořechy | |
moučkový cukr na posypání |
Postup: Utřeme máslo s cukrem, vanilkovým cukrem a tvarohem. Můžeme ochutit rumem.... zobrazit recept
Postup: Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě. Kroupy (střední krupky) uvaříme zvlášť... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, ze všech stran osolíme a necháme odležet.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Nejprve uvaříme silnou kávu, nejlépe espresso, a nalijeme do misky. Mascarpone,... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a i s lákem zalijeme 1,5l studené vody,... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...