Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřový bůček | 1 kg |
kabanos | 1/2 kg |
vejce slepičí vařené (celé) | 3 ks |
vejce slepičí syrové (celé) | 4 ks |
majoránka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 4 stroužky |
vegeta | 2 lžičky |
sůl | 1 lžíce |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a maso na menší kostky. Na sádle opečeme cibuli... zobrazit recept
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Postup: Na pánvi s olivovým olejem osmažíme na drobno nakrájenou cibulku s česnekem,... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...