Název | Množství a jednotka |
---|---|
kulatozrnná rýže | 300 g |
dýně hokkaido (nebo máslová) | 200 g |
uzený losos | 250 g |
mražený hrášek | 150 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
bílé víno | 200 ml |
zeleninový vývar | 1/2 l |
tymián | 1 lžička |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
strouhaný parmezán |
Postup: Pstruha omyjeme, ostraníme hlavy, osušíme, prosolíme i zevnitř a necháme... zobrazit recept
Postup: Mořského vlka (nebo jinou rybu) očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou od... zobrazit recept
Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Na másle opražíme za stálého míchání ovesné vločky, až začnou mírně zlátnout,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí,...