Název | Množství a jednotka |
---|---|
kulatozrnná rýže | 300 g |
dýně hokkaido (nebo máslová) | 200 g |
uzený losos | 250 g |
mražený hrášek | 150 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
bílé víno | 200 ml |
zeleninový vývar | 1/2 l |
tymián | 1 lžička |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
strouhaný parmezán |
Postup: V osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Kuřecí prsa nakrájíme na malé... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Žloutky ušleháme s vařící vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem.... zobrazit recept
Postup: V míse utřeme 3 žloutky s 1 a 1/2 sklenkou moučkového cukru, přidáme postupně... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...