Název | Množství a jednotka |
---|---|
sterilovaná nebo vařená cizrna | 350 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
zázvor čerstvý | 1 lžička |
velká mrkev | 1 ks |
mražený hrášek | 150 g |
bílé víno | 200 ml |
masový vývar | 1 l |
římský kmín | 1 lžička |
koriandr mletý | 1 lžička |
Cayenský pepř | špetka |
olivový olej | |
sůl | |
petrželka |
Postup: Krůtí stehno vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na... zobrazit recept
Postup: Kapustu očistíme, odkrojíme košťál a nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít... zobrazit recept
Postup: Hrách zalijeme vodou tak, aby byl ponořený a necháme přes noc nabobtnat.... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Kapustičky očistíme, odstraníme vrchní škaredé listy, opláchneme a uvaříme v... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek