Název | Množství a jednotka |
---|---|
tuňák konzervovaný v oleji | 100 g |
vejce | 1 ks |
cibule | 1/2 ks |
mrkev čerstvá | 1/2 ks |
jablko | 1/2 ks |
měkký tvaroh (kostka) | 120 g |
zakysaná smetana | 1 lžíce |
dijonská hořčice | 1/2 lžičky |
pepř | |
sůl |
Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno nebo na tenké kroužky a osmažíme na másle.... zobrazit recept
Postup: Dýni oloupeme, ostrou lžící odstraníme pořádně semena, nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Platýze omyjeme, osušíme papírovou utěrkou (pokud je s kůží, tak u ocasu kůži... zobrazit recept
Postup: Z tohoto množství jsou dvě vánočky přes celý plech. Do 1/4 hrnku vlažného mléka... zobrazit recept