Název | Množství a jednotka |
---|---|
tuňák konzervovaný v oleji | 100 g |
vejce | 1 ks |
cibule | 1/2 ks |
mrkev čerstvá | 1/2 ks |
jablko | 1/2 ks |
měkký tvaroh (kostka) | 120 g |
zakysaná smetana | 1 lžíce |
dijonská hořčice | 1/2 lžičky |
pepř | |
sůl |
Postup: Do mísy nasypeme obě mouky, promícháme, nahoře uděláme důlek. Odměříme si 280... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso očistíme, odblaníme a prošpikujeme slaninou - do masa nožem... zobrazit recept
Postup: Připravíme si těsto - mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme vajíčka,... zobrazit recept
Postup: Cibuli, česnek, celer, zázvor oloupeme. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...