Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 450 g |
máslo | 250 g |
moučkový cukr | 120 g |
vejce | 4 ks |
prášek do pečiva | 1 ks |
jablka | 700 g |
rozinky | 1 hrst |
vlašské ořechy | 1 hrst |
skořicový cukr | 1 ks |
moučkový cukr | 3 lžíce |
Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo.Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Postup: Datle zbavíme pecek, mandle spaříme a oloupeme. Ořechy a loupané mandle dáme do... zobrazit recept
Postup: Dýni očistíme, lžící vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a společně s... zobrazit recept
Postup: V míse si vypracujeme těsto z mletých piškotů, změklého másla, cukru, kakaa,... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...