Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 160 g |
strouhaný kokos | 60 g |
moučkový cukr | 50 g |
máslo | 120 g |
med | 1 lžíce |
moučkový cukr na obalování |
Postup: Máslo (150 g) utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, tvaroh, mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse šleháme elektrickým šlehačem celá vejce s dvěma lžícemi vroucí... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...