Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí játra | 500 g |
farfalle | 500 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
šunka | 150 g |
rajčata | 4 ks |
malá cibule | 1 ks |
smetana ke šlehání | 200 ml |
mléko | 100 ml |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
muškátový oříšek | špetka |
olej na smažení |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Palačinky: Z mléka, vajec, mouky a soli ušleháme řidší těstíčko. Na teflonovou... zobrazit recept
Postup: Uzené koleno uvaříme doměkka v mírně osolené vodě - nejlépe den předem kvůli... zobrazit recept
Postup: Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni asi 15 minut. pak hrnec z vodní lázně... zobrazit recept
Postup: Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách... zobrazit recept
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...