Název | Množství a jednotka |
---|---|
borůvky | 1/2 - 3/4 l |
špaldová mouka | 10 lžic |
polohrubá mouka | 5 lžic |
vejce | 2 ks |
bílý jogurt | 1 ks |
třtinový cukr s melasou | 6 lžic |
prášek do pečiva | 1 ks |
slunečnicový olej | 8 lžic |
mléko | 50 ml |
Krém: | |
měkký tvaroh | 1 ks |
moučkový cukr | 1 lžíce |
mléko | 5 lžic |
Drobenka: | |
máslo | 2 lžíce |
špaldová mouka | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
moučkový cukr | 1 lžíce |
Postup: Vepřovou kýtu nebo plátky pečeně nakrájíme na nudličky, cibuli na půlměsíčky a... zobrazit recept
Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept
Postup: Vejce smícháme s cukrem, jogurtem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem ušleháme nad parou, odstavíme, lehce vmícháme mleté... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...