Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 500 g |
moučkový cukr | 280 g |
máslo | 100 g |
vejce | 3 ks |
podmáslí | 1/2 l |
prášek do perníku | 1 ks |
jedlá soda | 1 lžička |
kakao | 2 lžíce |
tuk a mouka na vymazání plechu |
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Na trošce olivového oleje orestujeme na proužky nakrájenou šalotku, přidáme... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Z tekuté šlehačky, cukru, másla, polohrubé mouky a vanilkového cukru uvaříme... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...