Název | Množství a jednotka |
---|---|
srnčí, jelení nebo kančí maso - plec, hřbet ap. | 800 g |
velká cibule | 2 ks |
červené víno | 150 ml |
masový vývar | 500 ml |
rajčatový protlak | 2 lžíce |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
čerstvě mletý pepř | |
jalovec | 5 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 3 ks |
tymián | 1 lžička |
sádlo | |
suchý chleba | |
sůl |
Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Suroviny:kysané zelí - cca dvě větší hrstěbrambory - cca 3 velké, jinak... zobrazit recept
Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept
Postup: Dýni očistíme, lžící vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a společně s... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Pizzerie & Brazilian Grill je stylová rodinná restaurace v Albrechticích u...