Název | Množství a jednotka |
---|---|
ředkvička | 1 svazek |
vejce | 4 ks |
měkký tvaroh (kostka) | 1/2 kostky |
sladkokyselé okurky | 1 ks |
hořčice | 1 lžíce |
majonéza | 2 lžíce |
bílý pepř | |
sůl |
Postup: V míse utřeme 3 žloutky s 1 a 1/2 sklenkou moučkového cukru, přidáme postupně... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept
Postup: Datle zbavíme pecek, mandle spaříme a oloupeme. Ořechy a loupané mandle dáme do... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...