Název | Množství a jednotka |
---|---|
avokádo | 1 ks |
sůl | |
cukr | 1 lžička |
slunečnicový olej | 2 lžíce |
citron | 1 ks |
hořčice | 1 lžička |
pepř |
Postup: Tvaroh vyšleháme s jogurtem a medem do pěny. Želatinový ztužovač za studena si... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nesolíme ani... zobrazit recept
Postup: Z mouky, másla, moučkového a vanilkového cukru, mletých mandlí, žloutku a... zobrazit recept
Postup: Z tekuté šlehačky, cukru, másla, polohrubé mouky a vanilkového cukru svaříme... zobrazit recept
Postup: Syrovou červenou řepu oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Smícháme s... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...