Název | Množství a jednotka |
---|---|
kančí maso | 800 - 1000 g |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
malý celer | 1 ks |
cibule | 1 ks |
červené víno | 200 ml |
silný hovězí vývar | cca 500 ml |
citron | 4 plátky |
jalovec | 10 ks |
nové koření | 10 ks |
pepř celý | 10 ks |
tymián | 2 lžičky |
šípková zavařenina | 4 lžíce |
bobkový list | 5 ks |
máslo | 100 g (i více) |
ocet | 2 lžíce |
cukr třtinový | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na... zobrazit recept
Postup: Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na jemném (mrkvovém) struhadle.... zobrazit recept
Postup: Ovoce (můžeme použít prakticky jakékoliv ovoce - jahody, maliny, broskve,... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Ovoce (můžeme použít prakticky jakékoliv ovoce - jahody, maliny, broskve,... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...