Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzené maso | 200 g |
brambory | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
vejce | 4 ks |
drcený kmín | |
majoránka | |
vývar z masoxu | 1 l |
sýr eidam cihla 30% | 200 g |
osmažená houska |
Postup: Celá vejce s cukrem šleháme 15 minut. Do toho pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept
Postup: Obě mouky prosijeme na vál, přidáme cukr, nastrouhanou citronovou kůru a trochu... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Brokolici si uvaříme v osolené vodě asi 5 minut. Scedíme a propláchneme... zobrazit recept
Postup: Špagety dáme vařit do osolené vody. Mezitím na olivovém oleji orestujeme... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...