Název | Množství a jednotka |
---|---|
drůbeží játra | 250 g |
cibule | 1/2 ks |
česnek | 2 stroužky |
máslo | 200 g |
olej | 1 lžíce |
Bílé víno - suché | 2 lžíce |
pepř | |
sůl |
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Mezitím nastrouháme eidam a prolisujeme česnek. Sýr... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Postup: Hlávkové zelí nebo kapustu zbavíme vrchních listů, odkrojíme košťály a... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek