Název | Množství a jednotka |
---|---|
čerstvé houby | 400 g |
sádlo | 1 - 2 lžíce |
cibule | 1 ks |
česnek | 2-3 stroužky |
čerstvě mletý pepř | |
snítka tymiánu | |
chilli | |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
rajský protlak | 3 lžičky |
omáčka sójová | 2l lžíce |
francouzská hořčice | 2 lžičky |
sůl |
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, 140g moučkového cukru, 170g másla, tří žloutků a špetky... zobrazit recept
Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...